Lukk meny
Finn og søk barnehage Våre barnehager
Meny

Om oss

Akasia bruker informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Ved å klikke på «Aksepter», samtykker du i bruken av slike teknologier. Du finner mer informasjon på siden retningslinjer for personvern
Aksepter

"Med takt og tone"

Hvert år velger vi ut et område vi ønsker å ha ekstra fokus på. I år har vi valgt å kalle satsningsområdet vårt for «med takt og tone». Vi vil benytte er stort spekter innenfor musikkens verden der barna får kjennskap til et større repertoar av sanger, instrumenter og ulike musikkstiler.

 

Vi opplever at barn som ikke har et verbalt språk tilegner seg musikk og toner, og kan være med i sangen sammen med de andre. Musikk blir en inngang til språket.

 

Det er også en større dimensjon med overskriften «med takt og tone». Vi legger vekt på at barna skal oppleve å være i takt med seg selv, og verden rundt. Vi legger vekt på at barna skal oppleve mestringsfølelse, lære å møte motgang og stadig oppleve å være i progresjon i sitt barnehageliv. Barna skal møtes med respekt og en god tone, og på denne måten erfare at hvert enkelt barn er en del av gruppen og har betydning for felleskapet. Her er vi alle sammen like mye verdt!

Personvern