Lukk meny
Finn og søk barnehage Våre barnehager
Meny

Om oss

Akasia bruker informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Ved å klikke på «Aksepter», samtykker du i bruken av slike teknologier. Du finner mer informasjon på siden retningslinjer for personvern
Aksepter

Omsorg og trygghet i barnehagen

I barnehagen legger vi vekt på å gi barna opplevelse av omsorg, trygghet og tillit. Alle skal føle seg respektert, forstått og verdsatt. Alle skal få uttrykt sine ønsker og behov, slik at alle opplever å ha en god og meningsfull hverdag, som igjen fremmer barnas læringsmiljø og lekutvikling.

 

Hos oss møtes med respekt, og hvert barn blir bekreftet, forstått og verdsatt. Vi er oppmerksomme på at barn har ulike omsorgsbehov, og er bevisste på at vi dekker barnas behov for fysisk og psykisk omsorg.

 

Alle barna opplever at vi er glad i dem og hvert enkelt barn blir sett i hverdagen. Vi har fokus på at vi gir omsorg i enhver situasjon, alt fra stell, måltider og påkledning, til lek og læringssituasjoner. I tillegg legger vi vekt på å skape gode omsorgsrelasjoner mellom den voksne og barna. Barna får opplevelsen av omsorg, trygghet og tillit hver dag. 

Personvern