Lukk meny
Finn og søk barnehage Våre barnehager

Om oss

Aksepter

Livssynsformål

Akasia Landås menighetsbarnehage har følgende særlige bestemmelser for livssynsformål:

"Barnehagen bidrar til å gi barn kunnskap om, erfaring med og opplevelse av kristen tro og tradisjon."

Vi har et nært samarbeid med Landås kirke. Vi er jevnlig på besøk i kirken, i tillegg til at vi får besøk av presten i barnehagen ca 1 gang i måneden. Da har hun spennende bibelsamlinger sammen med oss. Vi har også egne samlinger med fokus på det kristne budskapet ukentlig.

Vi er en barnehage som er åpen for alle uavhengig av religiøs tilknytning, vi ønsker å lære barna gode verdier og fokuserer på trygghet, undring, likeverd og tilgivelse.

Nettløsning levert av Digitalbyrået Arego Personvern